Akademska Rakija sa Zlatom I Gde da je Pronađete

Akademska Rakija – Zlatni Standard

Šta uopšte znači zlatni standard kada spomenemo Akademsku Rakiju?

Malo je možda i nezahvalno da pišemo i hvalimo naše proizvode. Logično ćete pomisliti da smo veoma pristrasni.

I jesmo, evo iskreno!

Ali nismo pristrasni iz razloga što želimo da Vam prodamo našu rakiju. Ne, nije nam to cilj. Cilj nam je da Vam objasnimo šta je to rakija. Kako se ona najbolje pije.

Nije popiti čašicu rakije nauka, ali nije baš ni da je treba piti direkno iz flaše, kao da uzimate gutljaj vode u toku treninga.

Mnoga svetski poznata pića imaju svoj proces ispijanja. Ne pijete isto čašicu viskija i čašicu soka od narandže. Isto važi i za brendi, vino, pa tako i za rakiju.

Pravu rakiju treba pustiti da prodiše par minuta. Uspite je u čašicu. Ostavite na par minuta da nadiše i onda, lagano, otpite gutljaj. Uživajte.

Naš, tj srpski problem je što brend, tako velik kakav je srpska rakija, nismo uspeli da globalizujemo. Stvorili smo negativan mit, da je ispijanje rakije usko povezano sa agresivnim ponašanjem. GLUPOST!

Rakiju bi trebalo ispijati slično kako Francuzi piju konjak. Uživati u njoj. Pustiti da diše. Znamo, nije nam to mentalitet. Nismo navikli.

E zbog toga Akademska Rakija predstavlja zlatni standard. Jer smo drugačiji. Jer smo bolji!

Naša rakija nije rakija, što bi ljudi sa Balkana rekli, „špiritus“.

Akademska rakija sa zlatom je isto to kako i zvuči. Nešto lepše. Nešto drugačije. Elegantnije. Broj 1.

Naša rakija sa zlatom i naši napori da Vam promenimo loše navike vezane za rakiju, a pri tome objasnimo i naučimo Vas nečemo novom, su taj, nazovimo ga ZLATNI STANDARD!

Kako Vam ne bismo više pričali o našem Zlatnom paketu rakija, o kojima možete više da saznate ovde, ili pak rakiji od kajsije i rakiji od dunje i njihovoj proizvodnji, a te teme smo se dotakli u ovom tekstu, prelazimo na suštinu današnjeg teksta.

Danas ćete saznati gde sve možete da probate Akademsku Rakiju sa zlatom, pa ne morate da nam verujete više na reč.

Posetite te lokale, prodavnice, hotele, klubove i probajte Akademsku Rakiju i iskusite ZLATNI STANDARD, pa nam javite utiske!

Akademska Rakija i Gde Možete da je Pronađete

U procesu menjanja loših navika konzumenata rakije, odlučili smo se da naš hobi pretvorimo u biznis. Nakon toga smo taj biznis poželeli da podignemo na viši nivo.

Uveli smo, sad već poznati ZLATNI STANDARD u svetu rakija.

Bilo da ste naši redovni potrošači, ili još uvek niste probali Akademsku Rakiju sa zlatom ili neku od rakija iz regularne serije, kao što su naše rakije od dunje, ananasa, kajsije ili šljive, ne brinite.

Omogućili smo da se ova rakija nađe i u raznim gradovima i lokalima, pa ćemo Vam kroz galeriju slika koja će se nalaziti ispod prikazati gde sve možete da pronađete Akademsku Rakiju.

Sada kada imate bolji uvid gde možete još da se uverite u ZLATNI STANDARD Akademske Rakije, nemate nikakvih izgovora da ne probate naše rakije.

Ili posetite gore navedene lokale, hotele i mesta, ili posetite naš online kupovni sajt i poručite Vašu Akademsku Rakiju što pre.

Za kraj želimo da Vam prenesemo utiske naša dva zadovoljna klijenta, koji su iskoristili pogodnosti našeg ZLATNOG STANDARDA i poklonili Akademsku Zlatnu Rakiju za Novogodišnje i Božićne praznike svojim zaposlenima i njihovim klijentima.

Utisci Zadovoljnih Klijenata

Offset Print, Jovan Pervaz:

Akademska Rakija je nešto novo na tržištu alkoholnih pića. Njihova Akademska rakija sa zlatom od šljive je nešto što me je od prvog gutljaja oduševilo i niti jednog trenutka se nisam dvoumio da li ovu rakiju da poklonim zaposlenima i klijentima za praznike.

Ne čudi me što ovu rakiju nazivaju Zlatnim Standardom!

Štamparija „Offset print“ porodično je preduzeće osnovano 1990. godine i ima tradiciju dugu 29 godina. Njihova specijalnost je proizvodnja kartonske ambalaže i papirnih etiketa. Više o našim zadovoljnim korisnicima možete da saznate putem ovog linka.

VM Digital, Vladimir Milić:

Kao fan dobre rakije, na preporuku poznanika sam se upoznao sa Akademskom Rakijom i istog trenutka sam se zaljubio u njihovu Zlatnu Dunju.

Ukus, tekstura, kao i sama ambalaža je nešto što me je oduševilo i istog momenta sam odlučio da tu, Akademsku Rakiju sa zlatom od dunje namenim kao praznični poklon svojim zaposlenima, ali i rodbini.

Uz mogućnost unikatnog graviranja, Akademska Rakija i momci iza nje su Zlatni Standard u svetu rakija!

VM Digital uključuje kreativne marketinške stručnjake, analitičare i pisce koji će Vaše poslovanje unaprediti pažljivo izrađenim, inteligentnim i efikasnim marketinškim tehnikama i kampanjama.

Vođeni iskustvom i znanjem iz sfere digitalnog marketinga, VM Digital je pravo rešenje za Vaš marketing i digitalni deo biznisa. Saznajte više o njima putem ovog linka.

Danas nismo pisali o istoriji alkoholnih pića, rakiji, proizvodnji ili posudama koje se koriste u proizvodnji.

Želeli smo samo da Vam omogućimo da saznate gde nas sve možete pronaći i uveriti se u naš ZLATNI STANDARD.

Budite uz nas, za koji dan Vam pišemo opet.

Vaša Akademska Rakija i naš tim.

Tagged , , , ,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *