Nekada
Grupa prijatelja došla je na ideju za Akademsku rakiju 2015. godine, kada su nakon dugog perioda istraživanja, degustacije i prikupljanja znanja o procesima proizvodnje rakije odlučili da konačno ispeku tu savršenu dunju o kojoj su toliko maštali. Udružili su snage i prešli sa teorije na praksu, pretvarajući prijateljsko okupljanje u proizvod koji je osvojio sve nas.
Sada
Danas, Akademska rakija postavlja standarde u kvalitetu i smatra se jednom od najtraženijih rakija na našem tržištu, dok postepeno osvaja i međunarodno priznanje. Temelj koji smo postavili na osnovama prijateljstva pokazao se ključnim za naš razvoj i dodatno ojačao našu saradnju.
Vizija Akademske rakije
Na temeljima tradicije, primenjujući savremenu tehnologiju dobijamo vrhunske destilate, po kojima smo postali prepoznatljivi. Ovo postižemo konstantnim ulaganjem u znanje i resurse. Na taj način, podižemo kvalitet i postavljamo standarde u industriji proizvodnje rakije iz godine u godinu.
Naša predanost podizanju kvaliteta proizvoda odražava se u postavljanju jasnih principa koji nas vode u poslovanju.
Ti principi uključuju:
U proizvodnji koristimo samo vrhunske sirovine.
To uključuje pažljivo odabrano voće, začine, hrastovu burad, koji doprinose ukusu i aromi naših proizvoda.
Vodimo se pažljivo kontrolisanim procesima proizvodnje. To uključuje fermentaciju, destilaciju i odležavanje, gde se pridržavamo strogo definisanih
standarda kako bi se postigao željeni kvalitet.
Akademske rakije imaju idealno izbalansiran ukus, miris i bogatu aromu.Ovo postižemo odabirom najkvalitetnije sirovine, sudova za odležavanje i starenje, i na kraju pažljivom kupažiranjem destilata.
Akademska rakija jedinstvena je po proizvodima nastalim eksperimentisanjem sa novim ukusima, kao što su: rakija od ananasa, Indigo dzin- koji promenom pH vrednosti menja boju, liker od maline sa vanilom i limunom i mnogi druge koji će tek izaći na tržište u budućnosti.
Izuzetni sastojci
U proizvodnji koristimo samo vrhunske sirovine.
To uključuje pažljivo odabrano voće, začine, hrastovu burad, koji doprinose ukusu i aromi naših proizvoda.
Precizan proces proizvodnje
Vodimo se pažljivo kontrolisanim procesima proizvodnje. To uključuje fermentaciju, destilaciju i odležavanje, gde se pridržavamo strogo definisanih
standarda kako bi se postigao željeni kvalitet.
Balansiran ukus i aroma
Akademske rakije imaju idealno izbalansiran ukus, miris i bogatu aromu. Ovo postižemo odabirom najkvalitetnije sirovine, sudova za odležavanje i starenje, i na kraju pažljivom kupažiranjem destilata.
Inovacija i autentičnost
Akademska rakija jedinstvena je po proizvodima nastalim eksperimentisanjem sa novim ukusima, kao što su: rakija od ananasa, Indigo dzin- koji promenom pH vrednosti menja boju, liker od maline sa vanilom i limunom i mnogi druge koji će tek izaći na tržište u budućnosti.
Naši Resursi
Sinergija iskustva, znanja i energije dovodi do konstantnog unapređenja kvaliteta. U želji da stvorimo uvek nešto drugačije, uz pažljiv odabir najkvalitetnijeg voća, kao i začina koje koristimo za naše džinove i likere, stvorili smo proizvode koji ostavlju utisak na svakog pojedinca.