fbpx

KORPORATIVNI POKLONI-AKADEMSKA RAKIJA

Prošle nedelje u našem blogu pokušali smo da Vam približimo malo kako je nastala  Akademska Rakija, a ove nedelje tu smo za Vas da Vam pomognemo kako da usrećite nekog  Vama dragog..

Odlučili smo da ovaj put malo više pišemo na temu korporativnih poklona.

KORPORATIVNI POKLONI KAO LIČNI PEČAT VAŠE KOMPANIJE!

Akademska Rakija korporativni pokloni predstavljaju veoma praktičnu, ali u isto vreme i elegantnu formu korporativnih poklona. U našem bogatom asortimanu moguće je pronaći veliki broj raznovrsnih opcija koje će prestavljati idealno i sofisticirano rešenje za bilo koju priliku.

Korporativni pokloni su jedan od idealnih načina da pokažete vašim saradnicima, klijentima i zaposlenima pažnju , kao i da originalnim gestom ukažete na to koliko Vam je međusobni odnos značajan. U modernom poslovnom svetu na rapolaganju Vam je čitav spektar najrazličitijih korporativnih poklona i pored toga često se nameće pitanje- kako da izaberete poklon koji će ostaviti dobar utisak? 

Odabir poklona!

Najlakši način da  odaberete pravi poklon koji će jednako oduševiti ljude različitih karatkera je da na trenutak zastanete i razmislite šta je to što svi vole, tradicionalno je i potiče iz naše zemlje? Ako nas pitate, za to je svakako idealno rešenje RAKIJA! Još ako je zlatna…

Tokom ovih par godina od kako postojimo, imali smo tu čast da sarađujemo sa mnogim velikim firmama iz naše države, ali malo smo govorili o tome.  Da li zbog manjka vremena ili pak smo hteli da pustimo da kvalitet govori u naše ime…

Neke od tih kompanija su: Simens, Hibrid IT, Energize, RC Europe, Emi Farm, Anari, Montop, Doming, Tkom, Zorka keramika, Wint internacional…

Konačno smo odlučili da Vam pokažemo i neke uspešne saradnje koje smo ostvarili u toku prošlih godina..

Kao prvu varijantu korporativnih poklona iz našeg asortimana nudimo Vam 3 premium proizvoda :

  • 1. Zlatnu Dunju
  • 2. Zlatnu Šljivu
  • 3. Zlatnu Kajsiju

Sve tri rakije dolaze u elegantnoj kutiji sa kombinacijama zlatne i crne boje u kome se nalazi i :

  • premium rakija po vašem izboru sa komadićima 23karatnog  zlata,
  • dve čaše za rakiju sa ugraviranim logom brenda,
  • specijalna ručno rađena posveta ispisana zlatnim mastilom,
  • dekanter čep koji savšeno odgovara elegantnom izgledu naše flaše.

Neki od primera koji smo do sada radili :

Korporativni pokloni
Korporativni pokloni

Kao druga varijanta naših korporativnih poklona, predstavljamo Vam poklon drvenu kutiju u kojoj se takođe nalazi neka od naših premium rakija.

Uz elegantnu kutiju, nudimo Vam mogućnost  gravure logo-a Vaše kompanije ili posvete na čepu kutije.

Korporativni pokloni

Jedna od naših, slobodno možemo da kažemo omiljenih saradnji koje smo imali je sigurno kombinacija dizajna našeg brenda i grada Kruševca. U pitanju je ceremonija proslave 650 godina od osnivanja grada Kruševca.  Hteli smo da opravdamo tu čast što su baš nas izabrali da im budemo saradnici i potrudili se da napravimo nešto što do sada nismo radili.

U saradnji sa njima, modifikovali smo našu etiketu, kao i poklon kutiju u kojoj se nalazi naša premium rakija. Uz mnogo rada i truda ostvarili smo nešto što je za nas bio veliki izazov i napravili predivnu priču.

Etiketa je rađena sa simbolima grada (grbom grada i kulom koju je car Lazar izgradio 1371. Godine).

A evo i kako je to izgledalo:

Korporativni pokloni
Korporativni pokloni

Za svakog po nešto…

Nakon premium proizvoda koje imamo, u našem asortimanu se takođe nalaze i standardne rakije kao što su : barik dunja, barik šljiva, kajsija i svakako nešto što nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a to je jedna među prvim rakijama od tropskog voća sa naših prostora-rakija od ANANASA.

Kako smo pravili setove rakija za naše drage saradnike, takođe smo im omogućili  da i naše standardne rakije pronađu put do svojih obožavaoca.

Standardnu flašu rakije po vašem izboru upotpunili smo sa našom elegantnom etiketom i etiketom Vaše firme.

Neke od takvih saradnji su izgledale baš ovako:

Korporativni pokloni

Opredelite se za neku od opcija iz našeg asortimana koja Vam se čini najprikladnijom za vaše specijalne i poslovne prilike. Mi ćemo se postarati da vaše ideje i odabir konkretnih proizvoda pretočimo u elegantna pakovanja koja nikog ne ostavljaju ravnodušnim. Svesni smo da je izgled u ovom slučaju ključan za prvi utisak, pa u skladu sa tim posebnu pažnju posvećujemo izradi svake vaše ručno rađene posvete, ali i stojimo i iza kvaliteta premium rakije koje se nalazi u pakovanju. 

Za kraj, ne zaboravite da su pokloni izraz zahvalnosti, pažnje i poštovanja..

Pokloni zauzimaju značajno mesto u korporativnoj kulturi i predstavljaju dobar uvod za uspostavljanje pozitivnih poslovnih odnosa. Oni su način komuniciranja i promocije, ali i izraz pažnje prema poslovnim partnerima, saradnicima, klijentima i zaspolesnima.

Do sledećeg pisanja,

Živeli!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *