Giveaway imena dobitnika

Akademska Rakija, i naš tim su se odlučili na ovaj Giveaway, kako bi Vam predstavili i omogućili da veoma jednostavno dodjete i probate naše odlične rakije. Pre svega želimo da se zahvalimo svima na učešću. Nismo očekivali ovoliki broj komentara. Ukupno 709. Izgleda da u ovakvim trenucima dobra rakija nije samo potrebna vec neophodna, ali da se vratimo na ono zbog čega smo svi tu.

Giveaway Dobitnici | Akademska Rakija

Giveaway | Zlatna Šljiva Rakija - Akademska Rakija
Zlatna – Šljiva Rakija – Akademska Rakija

Pobednica Prvog Giveaway-a je:
@tatjanicabrkic

Nagrada je flaša rakije po Vašem izboru. Naravno, Akademske rakije:
kajsija, dunja, šljiva ili dunja barrique.

Dobitnicu molimo da nam se javi u inbox našeg Instagram profila radi preuzimanja. Snimili samo celokupan proces izbora na video, kako bi bilo sve legitimno i transparentno.

…čitaj dalje, još nije kraj nagradjivanja 🙂

Iako je prvobitni plan bio da izaberemo jednog pobednika nasumičnim izborom, pesmice i komentari koje su pisali pojedini pratioci su nas nasmejali i odlučili smo da iz tog razloga sve vas nagradimo na neki način.
Iz tog razloga ćemo dati 20% popusta na sve naše proizvode koji mogu da iskoriste u narednih mesec dana, sledećim pesnicima: 🙂
@veverica_sajmon
@maricaa_90
@gigiclalic
@zvezdica93
@jovanaaaes

Sve rakije iz naše već poznate ponude, možete poručiti putem online kupovne stranice Akademske Rakije, klikom na ovaj link.

Za naredne nagredne igre, kvizove i obaveštenja o tome šta vam novo spremamo, pratite našu Instagram i Facebook stranicu. Kako bi ste saznali mnoštvo noviteta, informacija, kao i zanimljivih činjenica iz sveta rakije, pratite i našu blog stranicu, gde ćemo pokušati da Vam prikažemo i dočaramo sve blagodeti prave rakije, što Akademska rakija i te kako jeste.

Vaša Akademska rakija.