fbpx

RAKIJA KAO POKLON

Mnogi uživaju u prelepim danima leta, ali nekako nama rakijašima ovaj period pred zimu dođe kao omiljeni.

Da li zato što kreće sezona slavlja i praznika ili zato sto hladnoću uvek možemo da zavaramo čašicom dobre rakije, ostaće enigma…

Početkom oktobra, pa sve do februara meseca je period slava od kojih su u narodu najčešće: Aranđelovdan, Mitrovdan, Sveti Nikola, Sveti Stefan, Sveti Sava i Sveti Jovan. Uz dobru trpezu na slavi uvek se nađe i dobro piće.

Akademska rakija kao brend koji je relativno mlad, polako, ali sigurno našao se na trpezi dosta naših domaćina. U našem asortimanu možete da pronađete rakije od standardnog do premijum segmenta.

Kao jedno od glavnih posluženja su svakako naše stadardne rakije od kojih imamo 4 ukusa.

STANDARDNI ASORTIMAN:

Akademska Šljiva Barrique

Sa Akademskom šljivom zaista nema greške. Kao prava, jaka i dobra šljivovica iz Srbije spremna je da svakog našeg gosta obori sa nogu. U konjak čaši i nikako drugačije, kako bi mogle sve arome rakije da dodju do izražaja.

Akademska Šljiva

Akademska Kajsija

Akademska Kajsija, mnogo mekša od šljive i sigurno jedno od omiljenih rakija naših dama.

Sasvim prirodna, bez dodatih prirodnih i veštačkih aroma, mirisom prave zrele kajsije ostaviće Vas bez daha.

Akademska Kajsija

Akademska Dunja

Akademska Dunja je ipak naš prvenac.

Koliko god se držali standarda našeg područja, dunja je ipak prva koja je omekšala naša srca. Još ova Akademska…ma morate da probate!

Akademska Dunja

Akademski Ananas

Ne tako standardan za naše područje i naše goste, ali svakako nešto drugačije, kako bi izašli iz zone komfora i probali sve što nam ovo egzotično voće pruža. Ali ne dajte da Vas izgled zavara, ipak je u pitanju prava rakija, a ne liker.

Akademski Ananas

A sada kada smo završili sa posluženjem za goste, sigurno uvek kada se uputite negde razmišljate o tom savršenom poklonu za slavu.

Mi smo mislili na domaćine, a i na vas (goste). Iz tog razloga spremili dve opcije iz našeg premijum asortimana koje se najčešće kupuju kao poklon za slavu, a neke od ovih opcija će apsolutno svakoga ostaviti bez reči. Sigurni smo da se naš proizvod razlikuje od drugih i pamti…

POKLON ZA SLAVU:

Predstavljamo vam dve varijante poklona iz asortimana Akademske rakije:

Akademska zlatna rakija u drvenoj kutiji

Sadrži:

-Rakiju po želji ( dunja, šljiva, kajsija ) sa dodacima 23karatnog zlata.

U pitanju je rakija stara najmanje 5  godina nakon čega se flašira uz dodatak 23-karatnih zlatnih listića.  Listići zlata su jestivi i bezbedni za ljudsku ishranu.  Takođe, zlato je dobro za cirkulaciju, imunitet i mentalno zdravlje.  Zlato kao istorijski simbol moći i stvarna moć, odavno je pronašlo svoje mesto i na kuhinjskim policama najbogatijih. A verovalo se i da zlato poseduje mistične moći.

Kako bi utisak bio još bolji, nudimo Vam mogućnost gravure po želji na čepu drvene kutije.

Poželite nekome srećnu slavu, rođendan, ugravirajte bitne datume… šta god Vam padne na pamet, a da je od srca, nećete sigurno pogrešiti.

Akademska rakija Premijum set

Poslednje, ali nikako manje važno. Zapravo, naš najprodavaniji poklon, izmamio je najiskrenije osmehe kod svih.

Izgledom kao knjiga koja je svima potrebna, a unutra sa sadržajem od dve čaše, rakijom po želji (sve rakije dolaze sa 23-karatnim lisitićima jestivog zlata)  i specijalnom posvetom koja je ručno pisana zlatnim rukama naše kaligrafkinje, defintivno topi i najhladnija srca.

U ovoj knjizi, možete dragim ljudima da poželite sve najlepše stvari, a uz gutljaj Akademske zlatne, verujemo da će se sve želje i ostvariti…

Posveta za set

Nećemo više da dužimo,  samo da Vas podsetimo, mi smo tu da zajedno napravimo jedinstven poklon za vaše najmilije…i mnogo se radujemo prazničnom periodu, jer period slavlja je period kad su porodica i prijatelji zajedno na okupu.

Rakije možete vrlo lako poručiti online putem našeg sajta na linku.

U to ime,

Živeli.

Iskreno i od srca,

Tim Akademske rakije.

1 thought on “RAKIJA KAO POKLON

  1. Pozdrav, kupila bih dve akademske šljive u kutiji za poklon. Možete li da pošaljete nekako da stigne na adresu mi smo u Bg, Zvezdara? Hvala

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *