NOVI PROIZVODI AKADEMSKE RAKIJE

Akademska rakija ima nove proizvode??

DA!

Novi proizvodi Akademske rakije

Pažljivo osluškujemo ono što nam govorite, i trudimo se da ispunimo sve vaše želje, shodno tome, posle skoro godinu dana opet smo se odlučili da vam predstavimo nešto novo iz našeg asortimana.

I to ne jedan, nego DVA nova proizvoda. Prvi, da upotpuni ukuse medju našim mlađim rakijama, i to baš onaj koji nam je falio. Drugi, nešto potpuno novo od nas, opet jedan mali eksperiment, ne tako redak na našim prostorima, ali svakako drugačiji od onih koje ste probali.

Sa ponosom predstavljamo našu novu lepoticu, KRUŠKU i nešto što su mnoge dame dugo očekivale, a to je naš prvi LIKER OD MALINE.

Rakija od kruske i maline

RAKIJA OD KRUŠKE

Kako bismo dobili kvalitetnu rakiju, osim izbora prave i čiste sorte kruške, pažljivo smo slušali savete našeg tehnologa i poštovali sve postupke prerade plodova.

Akademska rakija od kruške je nastala kupažom čak tri sorte kruške, čime smo postigli jedinstven i neodoljiv ukus. Prošla je kroz pažljiv proces prerade. Samo najkvalitetniji plodovi kruške tehnološke zrelosti su odabrani za fermentaciju, dok su kontrolisani uslovi i vrhunski enološki preparati obezbedili optimalne uslove za razvijanje bogatih aroma i ukusa.

Uživajte u harmoniji Vilijamovke koja sadrži čak 70% ove rakije, sa svojim karakterističnim slatkim notama i blagim voćnim aromama. Dodajte tome dodir elegancije Junske lepotice, koja sa svojih 20% doprinosi svežinom i blagom citrusnom notom. I na kraju Abatafetel kruška sa svojih 10% pruža rakiji kompleksnost i izdržajnost sa svojim pikantnim i voćnim karakterom.

Konačan rezultat je očaravajuća rakija, kristalno bistra, koja svojim prijatnim mirisom mami sva čula.

Svežina voća se prepliće sa toplinom alkohola, a ukus ostavlja dugotrajan i zadovoljavajući utisak na nepcima.

Pridružite nam se u otkrivanju ove izvandredne rakije i doživite jedinstveni spoj sorti kruške koji će vas osvojiti svojim prefinjenim ukusom. Vaša čula će biti odusevljena, a mi smo ponosni što vam predstavljamo ovaj novi dragulj iz našeg asortimana.

LIKER OD MALINE

Ovaj predivan liker, zapravo je prvi liker koji se našao u asortimanu Akademske rakije.

Nastao je pažljivim procesom hladnog ceđenja i maceracije plodova maline, sorte Vilamet.

Maline smo ubirali na podnožju naše prelepe planine Kopaonik.

Kako bismo postigli savršen balans ukusa i aroma, obogaćujemo plodove maline grančicama vanile i komadicima citrusnog voća. Ove dodatne note donose neodoljivu kompleksnost i bogatstvo likera, stvarajući jedinstven doživljaj za sva naša čula.

Liker od maline ima prelepu tamno crvenu boju koja mami pogled, dok vas miris odmah obuzima slatkim, voćnim notama sa blagim tonovima vanile i citrusa. Već pri prvom gutljaju ćete osetiti ukusnu notu maline koja za sobom ostavlja dugotrajan i prijatan „aftertaste“.

Liker je savršen kao aperitiv, posebno kada ga blago rashladite. Možete ga služiti samostalno, uz kockicu leda ili kao dodatak omiljenim koktelima. Njegova dopadljiva aroma i ukus učiniće svaki trenutak posebnim i ugodnim.

Svaki gutljaj predstavlja izraz naše posvećenosti i strasti prema stvaranju vrhunskih pića.

Ukoliko niste znali, liker od maline je izvandredan dodatak uz različite vrste hrane, čineči savršenu kombinaciju ukusa.

Evo nekoliko sugestija za kombinaciju ovog ukusnog likera sa hranom:

1. Čokoladni deserti:

Liker od maline se odlično slaže sa čokoladom, bilo da je to torta, kolač ili fondan. Njegova voćna slatkoća dopunjava bogati ukus čokolade i stvara savršen balans.

2. Sveže voće:

Poslužite liker od maline uz tanjir svežeg bobičastog voća poput jagoda, borovnica i kupina. Ovaj spoj voćnih nota će se sjajno uklopiti i stvoriti osvežavajući desert.

3. Sir:

Začinite svoju sirnu tablu sa malo likera od maline. Njegova slatkoća će pružiti zanimljiv kontrast bogatim i kremastim sirevima kao što su koziji sir ili kremasti brie.

4. Salate:

Dodajte malo likera od maline u dresing za salatu kako biste uneli voćnu i osvežavajuću notu. Ova kombinacija posebno se dobro slaže sa salatama koje sadrže svežu rukolu, koziji sir ili orašaste plodove.

5. Morski plodovi:

Liker od maline može biti neobičan, ali iznenađujuće ukusan dodatak uz morske plodove poput gambora ili kamenica. Njegova slatko-kisela aroma stvara interesantan kontrast sa slanim i bogatim ukusom morskih plodova.

6, Palačinke i sladoled:

Uživajte u luksuznom doručku ili desertu tako što ćete preliti palačinke ili sladoled sa likerom od maline. Njegova voćna slatkoća obogatiće ove poslastice i pružiti im posebnu notu ukusa.

Na kraju krajeva, bitno je samo da BUDETE KREATIVNI.

Eksperimentišite sa različitim kombinacijama hrana i našim likerom od maline. Slobodno prilagodite ove predloge vašem ličnom ukusu i uživajte u novim i iznenađujućim ukusima.

To je to o našim novim proizvodima.

Možemo mi još mnogo toga ovde da napišemo, ali imamo mnogo toga još da uradimo, kako bismo se što pre javili sa nečim novim. Samo što ovog puta neće proći godinu dana, jer uskoro vas čeka još neko iznenađenje iz kuhinje Akademske rakije…

A do tad, kao i svaki put, jedino što možemo da kažemo je…

ŽIVELI!

Tagged , , , , , , ,

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *