Leto je džin, zima je rakija!

Znate kako kažu, leto je džin, zima je rakija!

Imam osećaj kao da nas dugo nije bilo, a opet prisutni smo stalno.

Ustvari, dugo nas nije bilo da pričamo u rakiji.

Leto se polako završava, a mi smo za novu sezonu rakije spremniji nego ikad.

Ovo leto imali smo dosta razloga za uživanje, a i za slavlje.

Kao što ste mogli da vidite, mi smo vredno radili i izasli iz naše zone komfora, pa smo marljivo promovisali naš novi proizvod INDIGO GIN.

Indigo gin

Sada, kada se bliži zima i hladnije vreme, ne preostaje nam ništa drugo, nego da koktele zamenimo čašicom dobre rakije!

Iskreno, kao ljubitelji kvalitetnih pića, moramo priznati da smo i na +40 znali da popijemo po koju rakijicu, čisto da nas mine želja dok čekamo pravo vreme za nju!

S obzirom da smo 3 meseca pretežno pričali o džinu, organizovali promocije, događaje, degustacije… Raduje nas to što ćemo sad opet više biti fokusirani na naše primarne proizvode sa kojima smo i počeli. Da nas ne shvatite pogrešno, rakija kod nas nikada nije bila zanemarena.

Možda zvuči suludo, ali svaki slobodan trenutak koji smo imali, iskoristili smo pametno i tako radili na novim proizvodima koje Vam spremamo za naredni period.

Sada, kada se pripremamo psihički na hladnije vreme, odlučili smo da Vas podsetimo na naš ceo asortiman koji nudimo.

AKADEMSKA RAKIJA PREMIJUM SET:

Akademska rakija set

Sadrži:

*2 čaše sa gravurom Akademske rakije

*ukrasni čep

*ručno pisana kaligrafija zlatnim mastilom

*rakiju po želji ( dunja, šljiva, kajsija ) sa dodacima 23karatnog zlata

U pitanju je rakija stara najmanje 5  godina nakon čega se flašira uz dodatak 23-karatnih zlatnih listića.  Listići zlata su jestivi i bezbedni za ljudsku ishranu.  Takođe, zlato je dobro za cirkulaciju, imunitet i mentalno zdravlje.  Zlato kao pradavni simbol moći i stvarna moć, odavno je pronašlo svoje mesto i na kuhinjskim policama najbogatijih. A verovalo se i da zlato poseduje mistične moći.

ZLATNA ŠLJIVA:

Zlatna šljiva je kupaža sorti : Požegača, Čačanska rodna, Čačanska lepotica i autohone Moravke. To su šljive sa prostora Šumadijskog okruga. Svo naše voće je pažljivo ubrano i očišćeno kako bi izvukli iz njega najbolji kvalitet za našu rakiju.

Karakteristična je po svom intezivnom  barik ukusu i mirisu uz note vanile i suve šljive, što se pripisuje dozrevanju  u hrastovom buretu.

ZLATNA DUNJA:

Zlatna dunja je rakija od 100% dunje.

Napravljena je pažljivim odabirom samo zdravih plodova Leskovačke dunje sa obronaka Fruške gore.

Karakterišu je savršeno izbalansirane arome koje će probuditi sva vaša čula. Osvežavajući miris dunje je dominantan, dok note vanile i muskatnog oraha daju posebnost ovom piću. Kada govorimo o ukusu, period dozrevanja rakije u hrastovom buretu daje punoću i karakterističan barik ukus.

ZLATNA KAJSIJA:

Zlatna kajsija je rakija premijum kvaliteta napravljena od najboljih rakijskih sorti kajsije.Od krucijalne važnosti za pravljenje dobre zlatne rakije od kajsije je to što koristimo zrele, meke i zdrave plodove, dok se poštuju i prate svi tehnološki procesi i parametri. Nastaje korišćenjem iskoštičenog  i prevrelog voća destilisanog u bakarnom kazanu. Sama aroma rakije je veoma neobična, pa zahvaljujući tome, ova zlatna rakija budi sva čula i kažu da ima lekovita dejstva na organizam kome niti jedan lek ili preparat ne mogu da pariraju.

Karakteriše je blag osvežavajući miris i ukus kajsije sa notama vanile i hrasta na završetku. Ova rakija je omiljena među uživaocima voćnih rakija.

Od  voća koristimo Mađarsku kajsiju i Kečkemetsku ružu.

-Dostava kao i posveta su uključene u cenu, i set je sigurno jedan od naših najprodavanijih proizvoda koji definitivno nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

2.ZLATNA RAKIJA U DRVENOJ KUTIJI:

Rakija sa zlatom

Sadrži:

*Rakiju po želji ( dunja, šljiva, kajsija ) sa dodacima 24karatnog zlata

*Ima mogućnost gravure po želji na čepu kutije ( doplata od 500 din. )

U pitanju je rakija stara najmanje 5  godina nakon čega se flašira uz dodatak 23-karatnih zlatnih listića.  Listići zlata su jestivi i bezbedni za ljudsku ishranu.  Takođe, zlato je dobro za cirkulaciju, imunitet i mentalno zdravlje.  Zlato kao pradavni simbol moći i stvarna moć, odavno je pronašlo svoje mesto i na kuhinjskim policama najbogatijih. A verovalo se i da zlato poseduje mistične moći.

-Dostava nije uključena u cenu.

3.STANDARDNI ASORTIMAN RAKIJA:

Akademske rakije

U standardnom asortimanu rakija nudimo Vam :

Akademska šljiva barikirana:

Voće: Požegača, Čačanska rodna, Čačanska lepotica, Moravka

Zapremina: 0,7l

Jačina: 43%

Akademska kajsija:

Voće: Mađarska najbolja kajsija i Kečkemetska ruža

Zapremina: 0,7l

Jačina: 40%

Akademska dunja barikirana:

Voće: Leskovačka dunja

Zapremna: 0,7l

Jačina: 40%

4. AKADEMSKI ANANAS:

Rakija od ananasa

Akademski ananas je većinom izbor nežnijeg pola.

Ali ne dajte da Vas izgled zavara, u pitanju je ipak čista rakija, a ne liker.

Bartenderi ga obožavaju za pravljenje koktela.

Naadamo se da smo vas podsetili na naš asortiman koji za sada nudimo, ali verujte mi da niste spremni za sve što vam spremamo u budućnosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *